Grund Clorcauciuc de Amorsare pentru Pardoseli EMEX /Kg

Preturi

Pret redus:
25.40 RON
Pret standard:
25.40 RON

Detalii

Rating:
Rating 1Rating 2Rating 3Rating 4Rating 5
Stoc
1000
Descriere

Grund Clorcauciuc de Amorsare pentru Pardoseli EMEX /Kg

    Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru PardoseliEMEXeste un produs profesionalmonocomponent, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, plastifianti, pigmenti, aditivi specifici si solventi. Produsul, caracterizat prin aderenta exceptionala la suport, stabilitate si rezistenta deosebita in medii chimice ponderat agresive, alcaline sau acide, rezistenta la apa, variatii de temperatura, abraziune si uzura, etc., este destinat pregatirii suprafetelor din beton, ca piscine sau pardoseli, pentru acoperirea cu Vopsea Clorcauciuc.


Caracteristici principale:

- Duritate excelenta;

- Produs agrementat sanitar;

- Rezistenta mare la intemperii, factori chimici, frecare.

- Rezistenta mare la agenti corozivi;

- Aplicare si intretinere usoara;

- Rezistenta mare la abraziune;

- Aderenta ridicata la suport;

- Putere mare de acoperire;

- Rezistenta excelenta la uzura.
 

Domenii de Utilizare:
 

   Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru PardoseliEMEXeste destinat folosirii profesionale pentru pregatirea suprafetelor din beton, in mod special pentru pardoseli sau pentru piscine si hale industriale, in vederea acoperirii ulterioare cu Vopsele Clorcauciuc, atat in conditii de exterior, cat si in conditii de interior.

     Fiind in sistem cu Vopseaua Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEXacest produs este agrementat sanitar si recomandat pentru conditii speciale de igiena cum ar fi: spitale,  laboratoare, cantine, restaurante, etc., potrivit cerintelor normelor europene.

     Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetei se recomanda indepartarea oricaror urme de alte vopsele prin aplicarea unuidecapant ecologic de tip EMEX PC ECOsau a unui decapant Emex CM CLEANER urmata de curatire mecanica, asperizare si desprafuire.

     Produsul este recomandat pentru piscine sau pardoseli, orice alte suprafete din mozaic, beton, sape autonivelante cimenticeplaci cimentice turnate, sape minerale cu sau fara autonivelare, alte suprafete minerale testate in prealabil ce necesita atat protectie la trafic, infiltratii, umezeala sau chiar apa, sau dar si un aspect superior.

    Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEXse poate aplica prin roluire, pensulare sau pulverizare cu aer sau air-less. Nu se va aplica in straturi groase, sau cu tragator.
     Diluarea se va face cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX.

 

Fisa Tehnica:http://www.emex.ro/Doc/Grund-Clorcauciuc-Amorsare-Pardoseli.pdf

Adauga comentariu

Parerea ta

Nume si prenume:
Email:
Rating acordat:
Rating 6 Rating 6 Rating 6 Rating 6 Rating 6
Titlu:
Mesaj: